Florile primăverii Mărește

Florile primăverii

New product

Autor: Earl Truta

ISBN: ISBN 973-694-018-7

Editura: Agape

Data aparitiei: 30.12.1899

Numar de pagini: 152

Tip coperta: Nu

Dimensiune [mm]: 145x205

More details

11,00 lei tax incl.

More info

Cartea de fata este scrisa pentru fetele din Romania -- care poarta flori in par, brodeaza flori pe buze si se plimba pe campiile inflorite ale tarii - cu o rugaciune fierbinte in inima mea ca ele sa fie flori frumoase, parfumate, care sa inveseleasca viata si sa o faca placuta.

Un vestit scriitor din Australia vorbeste intr-una din cartile sale despre un mare comerciant, care vindea marfuri in diferite orase importante. Odata a vizitat un oras in Anglia. La amiaza a auzit o sirena. Putin dupa aceea a simtit un miros foarte placut. S-a uitat in toate partile incaperii in care se gasea, crezand ca va vedea ghivece cu flori. Dar n-a observat nimic altceva decat peretii plini de praf si birourile intesate cu hartii. Dupa cateva minute, parfumul persistand, iar nedumerirea lui devenind din ce in ce mai mare, si-a aratat mirarea unui domn cu care putin mai inainte avusese o discutie importanta de afaceri.

"Simt, de cand am venit, un parfum nemaipomenit de frumos. Totusi nu gasesc nici o floare: prin apropiere nu este nici o gradina de unde ar putea veni acest miros."" Prietenul sau a ras cu inteles.

""N-ai auzit sirena?"" l-a intrebat el. ""Ba da, dar ce legatura este intre sirena si parfum?""

""Oh,"" a explicat prietenul, ""sirena anunta ora pranzului pentru fetele de la fabrica de parfum, si acestea, imprastiindu-se care incotro pe drum, raspandesc pretutindeni mirosul parfumului din fabrica.""

Fete crestine, flori ale primaverii, flori alese in gradina Lui, puteti raspandi parfumul iubirii si frumusetii Sale in lumea mare in care traim si muncim!

- Earl Truta"