Rugaciua de mijlocire Mărește

Rugaciunea de mijlocire

New product

Autor: Dutch Sheets

Editura: Alfa & Omega

Data aparitiei:03.10.2005
Numar de pagini:230
Tip coperta:Nu
Autor:Dutch Sheets
Dimensiune [mm]: 145 x 205
Rasfoieste cartea:N/A
Limba:Limba Romana

More details

0,00 lei tax incl.

More info

Dutch Sheets slujeste ca pastor principal in biserica Spring Harvest Fellowship din Colorado Springs, Colorado. El a primit o diploma universitara in teologie la Christ for the Nations Institute (Institutul Hristos pentru Natiuni) din Dallas, Texas. Dutch a calatorit foarte mult in Statele Unite, Canada, America Centrala, Africa si intr-o mare parte a Europei, cu scopul de a preda. El, sotia sa, Ceci, si cele doua fiice ale lor, Sarah si Hannah, locuiesc in Colorado Springs.
Cuprins:
Aprecieri
Dedicatie
Multumiri
Prefata de C. Peter Wagner
1. Intrebarea este. Raspunsul corect incepe cu intrebarea corecta
2. Necesitatea rugaciuni. Dumnezeu a ales, de la Creatie, sa lucreze pe pamant cu oameni, si nu independent de ei.
3. Reprezentanti ai lui Isus. Mijlocirea poate fi definita ca mediere, transpunere intre, pledarea cauzei altuia, reprezentarea unei parti in fata celeilalte.
4. Intalniri placute si confruntari violente si dezgustatoare. Mijlocitorii se intalnesc cu Dumnezeu, dar se confrunta si cu puterile intunericului.
5. Fata langa fata. El Si-a asezat fata plina de lacrimi alaturi de a noastra si "a purtat" pedeapsa pentru pacatele noastre.
6. Accesul interzis. "Accesul interzis, Satan. Cei care incalca granita vor fi aranjati."
7. Fluturi, soricei, elefanti si ochi de taur. Duhul Sfant ne impartaseste ungerea fluturelui, pentru a nu ne lasa sa confundam soarecele cu elefantul.
8. Nasterea supranaturala. Exista o rugaciune care are ca rezultat nasterea fiicelor si fiilor spirituali.
9. Luptatori inaintasi. Paseste in ring si infrunta puterile intunericului.
10. Omul cel tare. Pacatul mandriei, transmis oamenilor de catre Lucifer in gradina Eden, este momeala folosita de Satan pentru a orbi umanitatea.
11. Fulgerul lui Dumnezeu. Ii permitem "Fiului" sa straluceasca prin noi, directionand lumina Sa spre nevoile existente, ingaduindu-I sa "loveasca tinta".
12. Substanta rugaciunii. Trebuie sa eliberezi puterea lui Dumnezeu dinauntrul tau in mod constant.
13. Actiuni care vorbesc si cuvinte care indeplinesc. Cuvintele sau actiunile noastre au un impact asupra taramului ceresc, apoi ajung sa influenteze lumea fizica.
14. Ungerea strajerului. In masura in care nu ne cunoastem adversarul, el va avea castig de cauza in viata noastra, ne va fura si ne va priva de ceea ce este al nostru.
Ghidul de discutie al conducatorului
BIBLIOGRAFIE