Grace's Home s-a deschis oficial, în 1 decembrie 2013 în orasul Cluj-Napoca, România ca o librărie creștină.

Persoanele care au fondat această librarie  au început cu o viziune comună de a-l face cunoscut pe Hristos si de a promova adevaratele valori menționate în Biblie, prin literatura creștină, felicitări și suveniruri cu mesaje specifice.
Au pus la dispoziția publicului un cadru plăcut, un loc de citit unde poți servi un ceai sau o cafea. Aici fiecare persoană are posibilitatea să se detașeze de grijile zilei și să se hrănească cu har deoarece literatura creștină, respectiv Cuvântul lui Dumnezeu e așa de important pentru sufletele oamenilor cum e hrana pentru trup.

Numele nostru

Grace's Home – Casa Harului – hrană pentru suflet / frânturi de har
Pornește de la cuvântul har care în Biblie îl intâlnim cu semnficaţia de dar nemeritat, favor deosebit pe care Dumnezeu l-a făcut oamenilor prin Fiul Său Isus Cristos și din El avem și acum parte de harul Său împrospătat.
Casa Harului – un loc unde să te simti în siguranţă, detașat de griji, unde primești favoare, un semn de bunăvoință de la Dumnezeu.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a-l face cunoscut pe Dumnezeu, și de a oferi hrană pentru suflet în așa fel încât tot mai mulți oameni sa cunoască și să împărtășească dragostea și harul Lui Dumnezeu.

Viziunea Grace's Home

Viziunea noastră este să oferim hrană pentru suflet, tuturor celor interesați, dăruind frânturi din harul lui Dumnezeu, în orice vreme, prin tot ceea ce facem.

Valorile pe care ne bazam si pe care le promovăm:

Valorile noastre de bază sunt credinţa, convingerile şi principiile care se bazează pe adevărurile eterne ale Scripturii care sunt relevante pentru viaţa noastră de zi cu zi.

Credem că prin rugăciune primim îndrumare şi binecuvântare de la Dumnezeu pentru lucrarea noastră. Toată puterea, autoritatea si resursele vin de la Dumnezeu.

Oferim posibilitatea ca poruncile Domnului si Cuvântul lui Scris să fie disponibil pentru a fi pus "ca un semn de aducere aminte". "Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu toată puterea ta. Si poruncile acestea, pe care ţi le dau astăzi, să le ai în inima ta. Să le întipăreşti în mintea copiilor tăi şi să vorbeşti de ele când vei fi acasă, când vei pleca în călătorie, când te vei culca şi când te vei scula. Să le legi ca un semn de aducere aminte la mâini şi să-ţi fie ca nişte fruntarii între ochi. Să le scrii pe uşorii casei tale şi pe porţile tale."
Deutoronom 6 : 5 -9

Ne angajăm să respectăm pe ceilalţi, stiind ca fiecare persoană este valoroasă, indiferent de rolul pe care îl are. Suntem responsabili pentru fiecare compartiment, lucrând impreună pentru un scop comun. Efeseni 5: 21

Ne angajăm sa slujim celorlalti cu dragă inimă prin fapte si atitudine. Galateni 5 : 13

Ne angajam sa fim buni administratori ai talentelor şi resurselor pe care le-am primit sau le vom primi, pentru a spori lucrarea noastră.

Ne angajam sa urmărim excelenta, prin îmbunătățirea continuă a lucării. “Caută să te înfăţişezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrător care n-are de ce să-i fie ruşine şi care împarte drept Cuvântul adevărului.” 2 Timotei 2: 15